Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Câstigătorii concursului „Dans, grație și sănătate” ediția a III-a, Măcin

Concursul „Dans, grație și sănătate” ediția a III-a, organizat de Școala Gimnazială Gheorghe Banea la Casa de Cultură „Grigore Kiazim” din Măcin, sâmbătă 14 aprilie 2019, și-a desemnat câștigătorii.

Cu premii de excelență au fost răsplătiți ansamblurile „Mugurașii” de la Școala Gimnazială I.L.Caragiale din Tulcea, „Fuiorul” din Mihail Kogălniceanu județul Ialomița, „Albatroși Jurilovca” „Altona” din Cerna și trupele de dans „Step Dance” de la Școala Gimnazială I.L.Caragiale, „Mondey Mood” de la Școala Gimnazială Nicolea Iorga din Gridu, „Let`s Go Junior” , „Let`s Go” și „Black and Write” de la Școala Gimnazială Alexandru Ciucurencu din Tulcea.

Cu premiul I au fost recompensați „Fluturații veseli” și „Florile Dobrogei” de la Grădinița cu program prelungit Nr.4 din Măcin, „Albinuțele vesele” , „Albinuțele istețe”, „Fluturașii”, ”Dancer Dwarfs”, „Ștrumfii”, „The Stars”, „Losanos”, „Powerpuff girls” și Andreea Trandafir de la Școala Gimnazială Gheorghe Banea Măcin, „Jolie Kids” din Galați, „Mugurașii” de la Școala Gimnazială I.L.Caragiale, „Corbulețul” din Corbu județul Constanța, „Girls Generatione” de la Școala Gimnazială Nr.1 Măcin.

Premiul II a revenit ansamblurilor „Albinuțele”, „Nuferii Grindului” de la Școala Gimnazială Nicolea Iorga, „Corbulețul”, „Altona”.

Cu premiul special au fost recompensați Chemaloglu Sabina și Guțu Gabriel.

Fiecare pas făcut a însemnat o emoție valorificată într-un caracter mai puternic, într-un corp mai sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!