Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

CONCURS REGIONAL DE BENZI DESENATE

„Învață tot ce poți, de fiecare dată când poți, de la oricine poți; mereu va veni o vreme când vei fi recunoscător că ai făcut lucrul acesta” Sarah Caldwell
Se afirmă adesea că o persoană care cunoaște mai multe limbi străine este mai « bogată » decât celelalte. In zilele noastre , învățarea limbilor străine trebuie să fie văzută în strânsă legatură cu fenomenul complex al mondializării. Putem spune că a cunoaște limbile moderne reprezintă garanția reușitei  în lumea întreagă. La nivel european, plurilingvismul facilitează comunicarea și colaborarea între națiuni , promovarea culturilor europene și, bineînțeles, elaborarea și realizarea proiectelor cu scopuri comune.
Franceza limba diplomației și a artelor merită a fi promovată și susținută. Sonoritatea și eleganța ei vor constitui motive în plus pentru a persevera în studiul acesteia. Pentru a menține rolul limbii franceze ca limbă de comunicare Școala Gimnazială nr 1 din Măcin organizează pe 12 aprilie 2018 un concurs de benzi desenate. Acest concurs are ca obiectiv antrenarea elevilor începând cu clasa pregătitoare până la elevii de liceu. Evenimentul se va desfășura la biblioteca ” Prof. Ion Buzea” Măcin, iar cele mai bune lucrări vor fi expuse la Centrul de Informare și Promovare Turistica Măcin.
Concursul regional Lire et ecrire en BD este la cea de-a patra ediție . Elevii pot participa direct sau indirect. Pentru participarea directa trebuie sa se prezinte la sediul bibilotecii cu lucrarea realizata si sa si-o prezinte. Pentru participarea indirecta vor trimite lucrarile la adresa Scoala Gimnaziala nr 1 Macin, str Grivitei, nr 11, Cod postal 825300, pentru concursul Lire et ecrire en BD pana pe 02.04.2018.  Adresa de email: padurarucorina14@gmail.com

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!