Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

„Dans, grație și sănatate” ediția a-III-a, Măcin

De-a lungul timpului, diferite culturi au folosit dansul pentru a-şi exprima emoţiile, pentru a spune poveşti, pentru a celebra evenimente şi pentru a consolida legături interpersonale şi de comunicare. Dansul pune împreună puterea mişcării şi dezvoltarea personală, oferă oportunităţi unice pentru autoexprimare, comunicare şi interacţiune.
Mişcarea creativă ajută la autoexprimare şi deschide noi modele de gândire şi acţiune. Şi din punct de vedere fizic, dansul oferă beneficiile exerciţiilor fizice: sănătate, coordonare, tonus muscular.
Dansul este o sursă incontestabilă de energie pozitivă şi, pe lângă relaxarea şi starea de bine pe care le include, are efecte benefice dovedite şi asupra sănătăţii.
Aflându-ne la ediția a III a a concursului, ne bucurăm să avem alături de noi, în minunatul oraș Măcin, la un evenimet foarte frumos și important aproximativ 400 de copii din ciclul preșcolar, primar și gimnazial.
Față de anul trecut, la această ediție, numărul participanților s-a dublat, iar acest lucru ne bucură, pe noi organizatorii.
Ne vor călcat pragul Casei de Cultură “Grigore Kiazim”, duminica 14.04.2019 de la ora 10, copii din Ialomița, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța, Brasov, care ne vor încântat privirile cu dansuri tradiționale și moderne.
Fiecare pas făcut  însemnă o emoție valorificată într-un caracter mai puternic, într-un corp mai sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!