Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Festivalul de Colinde și Obiceiuri de Crăciun ” Pe Luceaua Dunării” și Concertul Extraordinar de Colinde

Clubul Copiilor Măcin, în parteneriat cu Primăria Orașului Măcin organizează, sâmbată 15.12.2018, Festivalul de Colinde și Obiceiuri de Crăciun ” Pe Luceaua Dunării”.
În cadrul acestui festival începând de la ora 9.45 pe traseul Clubul Copiilor- Primăria Măcin se va desfășura parada costumelor iar de la ora 10.00 va avea loc la Casa de Cultură ”Grigore Kiazim” din Măcin spectacolul de colinde și obiceiuri de Crăciun.
La acest spectacol intrarea este liberă.


Tot sâmbătă, dar de la ora 18.00, în organizarea Casei de Cultură ”Grigore Kiazim” va avea loc Concertul Extraordinar de Colinde, susținut de Corul Bizantin ”Sf. Vasile cel Mare” , dirijor Protopsalt Marian Bostan, cu participarea Grupului Psaltic al Parohiilor Măcin și Jijila, Grupului de Colindători al Liceului Gh. M. Murgoci din Măcin și a Formației de Muzică Ușoară a Casei de Cultură ”Grigore Kiazim”.
Prețul biletelor pentru acest spectacol este de 50 de lei și se gasesc la Casa de Cultură ”Grigore Kiazim”. Termen limită: biletele vor fi puse în vânzare doar până în ziua de joi, 13 Dec 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!