Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

„Let` t Do It România!- ZIUA DE CURĂȚENIE NAȚIONALĂ„ la Măcin

Mobilizare exemplară în campania Let` t Do It România!- ZIUA DE CURĂȚENIE NAȚIONALĂ la nivelul unităților de învățământ și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din orașul Măcin.

Dotați cu mănuși și saci menajeri, în acestă dimineață peste 50 de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 și Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Banea” însoțiți de cadre didactice, funcționari și voluntari și-au dat întâlnire pentru a participa la cea mai mare mișcare civică derulată astazi în România.

Toți au venit cu dorința de a curăța, azi, malul Dunării, dar și pentru a transmite un mesaj.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 coordonați de prof. Vasile Liliana, prof. Păduraru Corina, prof. Chioveanu Georgeta, prof. Dimcea Carmen, p.i.p. Enache Manuela, p.i.p. Pădurescu Andreea, înv. Țarălungă Ștefana, înv. Chiper Rodica au activat din zona portului până în zona numită ”Cotu Dunarii” , unde a fost locul de întâlnire cu elevii Scolii Gheorghe Banea, coodonați de prof. Mitu Elena, prof. Dumitru Vladimir, p.i.p. Petroșanu Cătălina reușindu-se curățarea unei frumoase și pitorești zone. Alături de elevi au participat și părinți ai elevilor.

Pescarii aflați la recreere au dat o mână de ajutor înțelegând mesajul și importanța acțiunii.

Sacii menajeri în număr de aproximativ 60 bucăți au fost predați operatorului local.

Ca răsplată pentru munca depusă, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică i-a așteptat pe voluntari cu placintă aburindă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!