Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Let’s Do It, Romania! Let’s Do It, Măcin!, pe 17 septembrie, la Ziua de Curățenie Națională

Lets Do It, Romania! organizează și anul acesta Ziua de Curățenie Națională pe 17 septembrie, campanie ce a fost susținută și de locuitorii orașului Măcin în misiunea de a avea o lume cu mai puține deșeuri.

La această campanie ne-au fost alături Primăria Măcin, Direcția Silvică Tulcea – Ocolul Silvic Măcin, Centru Național de Informare și Promovare Turistică Măcin, Liceul Teoretic Gheorghe Munteanu Murgoci Măcin, Liceul Tehnologic Măcin și Școala Gimnazială Gheorghe Banea Măcin.

Fiecare gest de bine, fiecare acțiune proactiva schimba comunitatea, societatea, tara in care locuim, astfel cu ajutorul copiilor de la Liceul Teoretic Gheorghe Munteanu Murgoci Măcin, Liceul Tehnologic Măcin și Școala Gimnazială Gheorghe Banea Măcin am reușit să aducem un plus de culoare, un plus de prospețime orașului drag in care trăim prin simplu gest și anume strângerea gunoaielor dăunătoare atât mediului înconjurător cât și nouă ca persoane.

Mulțumim tuturor participanților la această acțiune, mulțumim că vă pasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!