Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Măcinul la Tourism & Travel Expo 2023 Chișinau

La începutul acestei luni, Centrul de expoziții Moldexpo din Chișinău a fost gazda târgului TOURISM & TRAVEL EXPO – 2023, dedicat turismului, menit să contribuie la dezvoltarea industriei ospitalităţii din Republica Moldova. În deschiderea manifestării s-a semnat Parteneriatul strategic pe domeniul turismului: Republica Moldova – România.

România a avut o prezență consistentă și diversă fiind într-un fel vedeta târgului.

Orașul Măcin  a fost prezent la standul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului cu diverse materiale de promovare realizate în mare parte prin eforturi proprii. Vizitatorii au putut descoperi frumusețea locurilor, gustul plăcintei tradiționale dobrogene de la Greci, aromele de zacuscă precum și vinurile a două crame dobrogene Alcovin Măcin și La Sapata din Somova.

Reprezentanții Măcinului s-au bucurat de succes, lucru reflectat și de atenția presei locale și naționale.

La standul  Ministerului Antreprenoriatului și Turismului au fost prezenți și reprezentanți ai Consiliilor Județene Suceava, Maramureș, Tulcea, Bacău, Buzău și reprezentanți ai primăriilor Botoșani, Suceava, Bușteni, Borșa, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea turismului Prahova, ANAT, Asociația Incoming România.

Târgul a reunit 64 de expozanți și standurile unor țări precum România, Bulgaria și Georgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!