Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Ministrul Turismului la Tulcea

Miercuri, 21 martie, reprezentanți ai Centrul Național de Informare si Promovare Turistica Macin în prezenta presedintelui Consiliului Județean si a oficialilor locali, reprezentanți ai agenților economici cu activitați turistice si organizații de promovare turistica au participat la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Județean la o intalnire oficiala cu Ministrul Turismului, Bogdan Trif.
S-au abordat problemele existente în turismul tulcean, în special în cel deltaic, cum ar fi cele legate de funcționarea Aeroportului „Delta Dunării”, practicarea turismului la negru, revigorarea turimului tradițional.
Reprezentantii turismului tulcean au propus si soluții pentru remedierea acestora, soluții care sa determine practicarea unui turism de calitate in judetul Tulcea.
Ministrul Bogdan Trif și-a manifestat întreaga disponibilitate de a veni în sprijinul agenților economici cu activitați turistice, autorităților locale și judetene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!