Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Zig Zag prin Măcin – film de prezentare

Video realizat de Zig Zag prin România în colaborare cu Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Măcin.

 

7 răspunsuri

  1. Cel.mai frumos loc din lume ,tinand cont si de energia degajata de batranul munte ,cu balta Brailei ,Piatra fetii ,sublima Dunare si nu in ultimul rand ,cu minunatii locuitori ai orasului !

    1. Buna ziua! Pensiunea Turist are 7 camere cu două paturi, 3 camere cu trei paturi şi un apartament cu dormitor (pat matrimonial) şi cameră de zi în care se poate desface şi canapeaua pentru încă două locuri.

      Toate camerele au bai incorporate, televizor, frigider.

  2. Sunt nascut in Macin, dar nu am mai fost pe acolo din 2004. Din filmuletul de mai sus nu am mai recunoscut decat monumentul eroilor si geamia. Imi este dor de Macin si de prietenii mei de acolo. Sinane, mai tii minte cand eram elevi si mergeam la pepeni in balta? Sau cand beam cate o bere pe ascuns la Troco sau in spatele bodegii de la monument? Mihai, cum stai cu inotul si autogolurile? Sunt multi prieteni. As umple multe pagini sa ma adresez tuturor. Le urez multa sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Află mai multe!